Русия твърди, че няма да атакува цивилни, а само военни обекти. От

...
Русия твърди, че няма да атакува цивилни, а само военни обекти. От
Коментари Харесай

Украинският министър на отбраната: От началото на войната Русия е убила повече цивилни, отколкото военни

Русия твърди, че няма да нападна цивилни, а единствено военни обекти. 

От началото на съветската военна експанзия в Украйна са били убити повече цивилни жители, в сравнение с бойци. Това съобщи украинският министър на защитата Олексий Резников, представен от Би Би Си и fakti.bg.

Руските сили уголемяват офанзивата си в Украйна и бомбардират нови градове. Депутатът Ина Совсун съобщи, че в Украйна към този момент „ няма безвредни градове ”. „ Последните две седмици не сме спали повече от три часа денем. Ужасени сме за живота на нашите деца, само че не можем да създадем доста. Не можем да се предадем, не можем да им позволим да победят. Ние в действителност нямаме различен избор, с изключение на да се бием и да продължим борбата си, без значение какъв брой ужасяващо е това ”, сподели тя.

Руското военно командване съобщи, че в „ специфичната си военна интервенция ” в Украйна няма да нападна цивилни, а единствено военни обекти от стратегическо значение за Киев. Продължава обаче обстрелът на цивилни здания, в това число лечебни заведения и детски градини, което носи със себе си доста жертви, измежду които и деца.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР